Skip links

Om

Credo strävar efter att erbjuda lösningar anpassade för din verksamhet.

Vår personal har gedigen kunskap inom kompressorer och kompressorteknik som avser bulk och tankfordon. Företaget grundades redan 1989 vilket har genererat en stor kunskapsbank, vi hjälper kunden att ta fram rätt produkt till rätt ändamål. Våra mekaniker har fördjupade kunskaper och är specialiserade inom renovering och reparationer av framförallt Mouvex kompresssorer, men vi renoverar även Gardner Denver, Holmes, Triton, och i viss utsträckning också GHH. Credo Teknik är generalagent för Mouvex i Sverige, samt service och garantiansvarig för hela norden.

Vi har två egna produkter för trycksättning av tankar. En mobil lösning, Cred Cap IC, samt en stationär enhet för industrin, CT T 20R.

Cred Cap IC har vi producerat sedan 1999 och är i dag den kompressorlösning som är det mest tystgående aggregatet på marknaden, paketet har utvecklats genom åren och vi är i dag mycket stolta över resultatet.

Vårt stationära kompressoraggregat CT T 20R är en eldriven kompressor som vi kan skräddarsy efter kundens behov. CT T 20R är en helkapslad lösning som är extremt tystgående. I dag är det höga krav på avgasutsläpp och ljudnivå på industrin, CT T 20R är den självklara lösningen för dig som söker en effektiv, miljövänlig lösning.

För mer info, läs vidare under ”Produkter”

Credo Teknik AB har sedan 1988 levererat kompressorlösningar enligt önskemål från kund. Företaget har en gedigen kunskap om lossningsutrustning för bulk och vätskefordon. Tack vare lång erfarenhet och vårt breda kunskapsområde är vi van att hitta lösningar på komplexa utmaningar. Credo Teknik är generalagent för Mouvex som är en av världens största kompressorleverantör.

Kontakta oss direkt vid frågor

This website uses cookies to improve your web experience.